top of page

Hjertelig velkommen til
Den Gylne Portal

For å få tilgang til alle ressurser må du registrere deg ved å gå inn her:

Under vil du finne alle ressurser for en nærende og inspirerende hverdag. Videoene er delt inn i 5 kategorier - Meditasjon, Visualisering og Pust, Chakraene, Affirmasjoner og Krystaller.

Hurtigmeny

Meditasjon

Meditasjon er et verktøy jeg selv har brukt mer eller mindre i hele mitt voksne liv. I tillegg til å få et sterkere fokus, gir meditasjon meg mer ro og velvære. Når hjerne frekvensene synker, så gir meditasjon deg en mulighet til å kontakte din naturlige indre visdom. Har du spørsmål til deg selv, som ikke så lett blir besvart når du er i «din dagklare bevissthet», da kan du bli overrasket over hvilke svar og innsikter som kan komme til overflaten under meditasjon. Fra en dypere og indre magisk del av deg selv.

Meditasjon

Meditasjon

Meditasjon
Energiøvelse | Geometriske Former

Energiøvelse | Geometriske Former

$
12:04
Meditasjon | Harachakra

Meditasjon | Harachakra

$
11:36
Meditasjon | Solar Plexus Chakra

Meditasjon | Solar Plexus Chakra

$
11:24

Chakraene

Chakraer, avledet fra det sanskritiske ordet for "hjul," spiller en avgjørende rolle i å forbinde våre fysiske, emosjonelle og åndelige aspekter. Å forstå chakraer er ikke bare fascinerende, men også essensielt for helhetlig velvære. Disse syv primære chakraene påvirker vår mentale og fysiske helse, og gir innsikt i våre indre energier, veileder oss mot å oppnå vårt sanne potensiale. Balansering av chakraer fører til forbedret fysisk helse, emosjonell stabilitet og åndelig oppvåkning. Ved å adressere blokkeringer og ubalanser hjelper kunnskap om chakraer til å helbrede tidligere traumer og frigjøre oss fra negative mønstre. Å lære å arbeide med chakraer forbedrer meditasjon, mindfulness og energihealingpraksiser, og bygger broen mellom det fysiske og det metafysiske. I denne kursen vil du få verktøyene for å utnytte kraften til dine chakraer, fremme et mer tilfredsstillende og balansert liv. Begi deg ut på denne opplysende reisen, utforsk den komplekse verdenen av chakraer og lås opp ditt indre potensiale!

Chakra