top of page
 • Facebook
 • Instagram
Meditasjon, healing, krystaller og verktøy uansett hvor du er.
Det er med glede jeg har mulighet til å ønske velkommen til et helt nytt konsept. Gjennom min lange karriere har jeg alltid drømt om å kunne dele det jeg kan med flere. Takket være denne portalen har jeg mulighet til å gjøre det - uansett hvor du er i verden, til en pris man ikke får andre steder.

OM MARIANNE BEHN

Marianne Behn er utdannet pedagog, enhetsterapeut, meditasjonslærer, berøringsterapeut, soneterapeut, øreakkupunktør, scenekunstner samt senior lærer i Rosenmetoden. Hun er også instruktør innen medisinsk yoga og kreativ dans.  I 2009 ga hun ut boken "Stjerner og Krystaller" og i 2014 boken "Hjertebank" Disse kan kjøpes i butikken. Siden 90-tallet har hun jobbet som rosenterapeut, samt i en årrekke arbeidet med komplementær medisin.  Dr. Audun Myskja er hennes mentor innen arbeidet som enhetsterapeut.  Stressredusering, traumebehandling, healing, krystaller, meditasjon, berøring, blomsteressenser er bare noe av det Marianne arbeider med.  Marianne Behn er gründer av Marianne Behn Akademiet og Tara Klinikken. Du kan lese mer av Marianne sine tekster på bloggen. 

AKADEMIET

Marianne Behn Akademiet er en temabasert masterclass på 18 måneder innen meditasjon, mindfullness, pust, stressreduserende teknikker, avspenningsnøkler, berøringsterapi, healing og livsstils veiledning . Dette konseptet er for deg som ønsker en "feelgood” periode hvor du kan lade batteriene dine, senke skuldrene og redusere stress. Du vil få praktisk og teoretisk undervisning,  som både kan være med på å øke livskvaliteten og utvide bevisstheten din. Marianne Behn Akademiet er også for deg som allerede har en egen praksis, men som ønsker påfyll og inspirasjon. Vi vil fordype oss i chakras og aurastrukturer. Sanselære, musikk og fargelære tas i bruk  for å fordype og integrere kontakten med deg selv og det spirituelle. Krystaller og hvordan du kan bruke krystaller på forskjellige  måter, er godt integrert i undervisningen. I tillegg vil noen av modulene inneholde kreativ/intuitiv dans og enkle medisinske yoga øvelser, som vil være med på å styrke kropp og sinn.

TARA KLINIKKEN

Tara Klinikken er et senter for helse og velvære startet av Marianne Behn.  Gjennom tiår med erfaring som terapeut er Tara Klinikken selve essensen i Marianne Behn sitt livsverk.   Ønsker du behandling i Rosenmetoden, traumebehandling, healing eller stressredusering kan du bruke kontaktskjema under for å avtale time. 

OM
 • Kan ikke bookes - Semesteret har allerede startet


  Avsluttet

  22 500 norske kroner
 • Høstsemester ved Marianne Behn Akademiet


  Avsluttet

  22 500 norske kroner
 • Vårsemester ved Marianne Behn Akademiet


  Avsluttet

  22 500 norske kroner
 • Når kroppen husker det du har glemt

  Ti.1 t
  1 000 norske kroner
 • Tilgjengelig på nett
  Coaching og healing med og uten krystaller

  Ma., Ti.1 t
  1 000 norske kroner
 • Trenger du noen å prate med, som kan guide deg videre?

  Ma., Ti.1 t
  1 000 norske kroner

Jeg kjenner en frihet i dette energi arbeidet. 

Vi lærer teknikker som er enkle og gode å arbeide med. 

Jeg føler meg kreativ samtidig som verktøyene er støttende. 

I kursene er det en varme og nærhet som inkluderer. Marianne ser alle og skaper en trygg atmosfære for læring.

Marianne har mye kunnskap som hun deler. Enten man liker å ta til seg kunnskap ved å notere eller praktisere så er det mye nyttig å få med seg.

ELLEN

Jeg vil for bestandig være takknemlig for utdannelsen fra Marianne Behn akademiet, det har tilført så mye for meg personlig!

 

Man ledes trygt gjennom av Mariannes varme omsorg og oppriktige interesse for mennesker.

 

Hennes kunnskap om krystallenes magiske verden er unik. Det er umulig å beskrive- det må oppleves. Jeg vil gi Marianne og Akademiet mine varmeste anbefalinger. 

SYLVIA

Gi deg selv en gave for livet!

 

For ti år siden gikk jeg to år på Marianne Behn Akademiet. Jeg opplevde det fint å få gå på skole over en så lang periode. Da kunne fordypning og integrering skje.

Kombinasjonen av guidet meditasjon, ofte med krystaller og velvalgt musikk, var for meg en åpenbaring som var med på å utvide min bevissthet og sansing.

 

Sjelen fikk næring hos Marianne, jeg opplevde glede, skjønnhet, kjærlighet, medfølelse og takknemlighet.

Min femininitet fikk slå ut i full blomst med både kraft og mykhet. Årene hos Marianne åpnet opp for mulighetens rom og livet ble mer meningsfullt og fylt av kjærlighet og glede.

Marianne øser av sin kunnskap og visdom. Hun er et hjertegodt og varmt menneske og en meget dyktig pedagog.

 

Undervisningen er strukturert og gjennomarbeidet, men allikevel fleksibel, med rom for samtale, undring og deling.

 

Jeg anbefaler skolen på det varmeste.

JORUNN

Jeg har for mange år siden vært elev ved Krystallakademiet hos Marianne Behn. 

 

En motiverende, nærværende og flink lærer med lang erfaring som så hver enkelt av oss. 

 

Gjennom meditasjoner, øvelser, berøring og krystaller lærte jeg å komme i dypere kontakt med sider av meg selv som jeg etterhvert også videreutviklet i min egen jobb som terapeut og veileder. 

 

Marianne får min varmeste anbefaling.

VANJA

Marianne er en meget kunnskapsrik lærer som deler villig vekk av alt ho kan.

 

Ho er jordnær, menneskelig, .varm og tilstede, har en god variasjon i teori og praksis.

Å gå skulen henna er den beste gåva eg har gitt meg sjøl.

Trenger du å bli lada opp, lære meir om deg sjøl og ditt potensiale , anbefales dette på det varmeste.  

ELIN

I 2011 hadde jeg et stort ønske om å lære om krystallenes hemmeligheter, 

meditasjon og veien min inn til mitt eget hjerte. 

Valget ble Marianne, noe jeg aldri har angret ett sekund på. 

Hennes utrolige viten om krystaller, meditasjon, chakralære, hennes dype innsikt i Mennesket, i følelser og i Livet generelt ga meg to år med en kunnskap jeg aldri ville vært foruten.

Hennes enorme varme og kjærlighet, ærlighet og ekthet til de som er nær henne, gir en skoledag full av overraskelser på cellenivå som jeg den dag i dag kan kjenne på med stor takknemlighet. 

Og- når jeg titter inn på mine to stappfulle A4 notatbøker, kommer tårene, så sterk var disse to årene stappfulle av en unik lære. 

Bli med henne på en reise du aldri vil glemme eller vært foruten. 

ANNE

Kontakt

TA KONTAKT

Ønsker du å komme i kontakt kan du bruke kontaktskjema, eller sende oss en melding via chat nederst i høyre hjørne. 
 

Takk for innsendingen din!

bottom of page