top of page
 • Facebook
 • Instagram
davies-designs-studio-_UCVrH-ZIIg-unsplash.jpg
MBA_212121.png
En masterclass på 18 måneder innen:
Meditasjon
Mindfullness
Stressredusering
Avspenning

Livsstilsveiledning
_MGL9350.jpg
 • Kan ikke bookes - Semesteret har allerede startet

  Avsluttet
  22 500 norske kroner
 • Høstsemester ved Marianne Behn Akademiet

  Avsluttet
  22 500 norske kroner
 • Vårsemester ved Marianne Behn Akademiet

  Avsluttet
  22 500 norske kroner
 • Høstsemester ved utdanningen ved Marianne Behn Akademiet.

   
  22 500 norske kroner

  Laster inn tilgjengelighet ...

OM MARIANNE BEHN

Marianne Behn er utdannet pedagog, enhetsterapeut, meditasjonslærer, berøringsterapeut, soneterapeut, øreakkupunktør, scenekunstner samt senior lærer i Rosenmetoden. Hun er også instruktør innen medisinsk yoga og kreativ dans.  I 2009 ga hun ut boken "Stjerner og Krystaller" og i 2014 boken "Hjertebank" Disse kan kjøpes i butikken. Siden 90-tallet har hun jobbet som rosenterapeut, samt i en årrekke arbeidet med komplementær medisin.  Dr. Audun Myskja er hennes mentor innen arbeidet som enhetsterapeut.  Stressredusering, traumebehandling, healing, krystaller, meditasjon, berøring, blomsteressenser er bare noe av det Marianne arbeider med.  Marianne Behn er gründer av Marianne Behn Akademiet og Tara Klinikken. Du kan lese mer av Marianne sine tekster på bloggen. 

AKADEMIET

Marianne Behn Akademiet er en temabasert masterclass på 18 måneder innen meditasjon, mindfullness, pust, stressreduserende teknikker, avspenningsnøkler, berøringsterapi, healing og livsstils veiledning . Dette konseptet er for deg som ønsker en "feelgood” periode hvor du kan lade batteriene dine, senke skuldrene og redusere stress. Du vil få praktisk og teoretisk undervisning,  som både kan være med på å øke livskvaliteten og utvide bevisstheten din. Marianne Behn Akademiet er også for deg som allerede har en egen praksis, men som ønsker påfyll og inspirasjon. Vi vil fordype oss i chakras og aurastrukturer. Sanselære, musikk og fargelære tas i bruk  for å fordype og integrere kontakten med deg selv og det spirituelle. Krystaller og hvordan du kan bruke krystaller på forskjellige  måter, er godt integrert i undervisningen. I tillegg vil noen av modulene inneholde kreativ/intuitiv dans og enkle medisinske yoga øvelser, som vil være med på å styrke kropp og sinn.

TARA KLINIKKEN

Tara Klinikken er et senter for helse og velvære startet av Marianne Behn.  Gjennom tiår med erfaring som terapeut er Tara Klinikken selve essensen i Marianne Behn sitt livsverk.   Ønsker du behandling i Rosenmetoden, traumebehandling, healing eller stressredusering kan du bruke kontaktskjema under for å avtale time. 

OM